BALIKESİR / ERDEK - Erdek Anadolu Lisesi

Ağu

Müzik Atölyemizin mobilya ve müzik aletleri temininde bağışları için BAĞFAŞ yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yahya Kemal Gencer'e ve katkıları için Erdek Kaymakamımız Sayın A.Atakan ATASOY'a teşekkür ederiz.

Müzik Atölyemiz öğrencilerimize müzik aleti çalma,halk oyunları,koro ve solo müzik çalışmaları ile öğrencilerimizin müzik bilgisi ve estetik duygularını geliştirmeyi amaçlıyoruz.

İlçemizde ve okulumuzda öğrenci ve velilerimize müzik dinletileri sunmaya hazırız.

Ağu

Robotik Kodlama ve Tasarım Atölyemiz BAGFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yahya Kemal GENCER'in bağışları ve Erdek Kaymakamımız Sayın A.Atakan ATASOY'un katkıları ile eğitim için hazır.

Kodlama ve tasarım atölyemiz robotik kodlama ve 3D tasarım ve programlama  çalışmalarının yapılması  doğrultusunda  donatılıp düzenlenmiştir.

Öğrencilerimize yeni ufuklar ve ilgi alanları sunmak için fırsatlar sunacak ideal bir ortamdır.

Teknofest, Robotik kodlama ve tasarım alanlarında yarışmalarda öğrencilerimizin emekleri ile ilçemizi temsil etmeye hazırdır.

Tem

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı sonunda dereceyle mezun olan öğrencilerimize diplomalarını ve hediyelerini takdim ettik.

Eğitimleri sonunda okulumuzdan:

1. olarak mezun olan Umut NAR,

2. olarak mezun olan Merve KAPLAN,

3. olarak mezun olan  Selahattin AVCI

olmak üzere mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder; tüm mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.